WHAT'S UP INDIA

WHAT'S UP INDIA lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij What's Up India. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 18:44 Best indian food in Rotterdam
28 apr 2022 om 8:10 First time that we were disappointed by what's up India The tandori chicken was burned and the shrimps were dry and burned. The two others dishes were really good.
23 apr 2022 om 21:51 It was salty. Ruined the taste of both the dishes.
10 apr 2022 om 20:23 eten was lekker, beetje pikant. zeker voor herhaling vatbaar. bezorger ook heel vriendelijk
6 apr 2022 om 23:06 Amazing! Chicken tikka is a bit pricey compared to other places but still enjoyed it.
20 mrt 2022 om 1:15 Eten kwam pas na 1,5 uur en was koud.
19 mrt 2022 om 18:42 Eten was goed, alleen voor die prijs krijg te weinig. Niet eens bestek. Bezorging wel lekker snel.
10 mrt 2022 om 17:50 Eten werd op tijd gebracht, heb het 2 uur tevoren besteld! Het eten was heerlijk, alleen waren de broccoli-fritters zwart verbrand, niet goed dus!
7 mrt 2022 om 7:12 Kwaliteit van het eten was goed maar de hoeveelheid die je kreeg voor de prijs die berekend wordt ( best behoorlijk hoog) €5 voor een naan bv. Is erg weinig
21 feb 2022 om 22:45 The usual: awesome!
20 feb 2022 om 9:09 Zeer teleurstellend. Eten 45 minuten te laat bezorgd, maar ik kan dat deels op conto van de slechte weersomstandigheden schrijven. Eten niet goed: kip te zout, dal niet zoals verwacht, de somosa een aanfluiting. Jammer.
16 feb 2022 om 15:51 Samosa chaat besteld, komt geen vers eten lijkt op uit de koelkas gehad, ik extra chilli pepper gevraagd was ook niet erin. Eten voelt dat doorweekt was door alle sauzen. Helemaal teleurgesteld ga nooit meer bestellen. Ik raad het niemand aan.